Professioneel personeel
Groot assortiment
Persoonlijk advies
Professioneel personeel
Groot assortiment
Persoonlijk advies

Airconditioning op kantoor 

Chigo airconditioning levert en installeert airco systemen voor winkels, kantoren, bedrijven, instellingen en particuliere klanten. Onze systemen zijn geschikt voor koeling en verwarming van elke ruimte in uw kantoor of bedrijfspand. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het monteren, onderhouden en repareren van airconditioning systemen.

Optimaal binnenklimaat 

Onze airconditioning voor zakelijk gebruik is functioneel, energiezuinig, geluidsstil en geeft een frisse en gefilterde lucht. Door onze ruime ervaring kunnen wij volledige kantoorpanden, hotels, restaurants, winkels, scholen, sportscholen en bedrijfshallen koelen en verwarmen door middel van airconditioning.

Een goed klimaat binnen een bedrijf is erg belangrijk. Zo zorgt dit ervoor dat medewerkers comfortabel kunnen werken en bovendien zorgt dit voor betere prestaties en productiviteit binnen uw organisatie. Daarnaast is het ook nog eens een stuk beter voor uw gezondheid, doordat de airconditioners de lucht filteren.

 

 

Koelen en verwarmen met de airconditioning

Bij een airco in uw bedrijf denkt u al snel aan koeling. Maar, onze airconditioning systemen zorgen ook voor een aangename luchtvochtigheid en filteren de lucht. Daarnaast kunnen onze systemen ook zeer energie zuinig verwarmen. Daarmee zorgt een airco zowel in de zomer als in de winter voor een comfortabel binnenklimaat in uw bedrijf. Onze airconditioning systemen zijn altijd uitgevoerd met een warmtepomp die werkt op basis van een koelgas, koudemiddel genoemd.Wij werken alleen met het milieuvriendelijke R32 koudemiddel. Deze is niet schadelijk voor de ozonlaag. De warmtepomp kan tot een buiten temperatuur van circa -15 graden nog warmte uit de buiten lucht onttrekken, door een temperatuur verschil op te wekken met het gebruik van R32.  Zo kunt u door slim gebruik te maken van klimaattechniek, direct het energieverbruik verlagen. 

Vaak is het voordeliger om met een airconditioning systeem de ruimtes te verwarmen dan met een gas gestookte CV ketel. Zeker als er ook zonnepanelen aanwezig zijn. Uiteraard maken wij graag een berekening voor wat in uw geval het voordeligste is.

Onderhoud airconditioning zakelijk

Goed onderhoud aan de airconditioning in uw bedrijf zorgt voor een langere levensduur van de apparaten. Periodiek onderhoud is belangrijk om aanspraak te kunnen maken op de garantie, mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn met uw airco nemen wij het onderhoud van de airconditioning volledig uit handen. Onze gecertificeerde servicemonteurs houden de airconditioning in uw bedrijf jarenlang in topconditie.

Vrijblijvende offerte! 

Welke airco geschikt is voor uw bedrijf is erg afhankelijk van uw wensen en behoeften en de grootte van het gebouw.  Het is belangrijk dat u de juiste airco kiest. Daarom komen wij graag vrijblijvend bij u langs om de wensen en behoeftes te bespreken en maken wij een offerte op maat. Neem gerust contact op!

Neem contact met ons op!

Bel ons op

050 5020043

CHIGO Airconditioning

Exportweg 612
9301 ZV Roden
Nederland Beki

Neem contact met ons op!

Bel ons op

050 5020043
Review LogoWij scoren een op [email protected]

CHIGO Airconditioning

Exportweg 612
9301 ZV Roden
Nederland Bekijk op Google Maps